Playlist: Det spanske grand prix

Så er der playlist til det spanske grand prix. Vi lægger naturligvis ud med den spanske udgave af ‘Fernando’ med ABBA. Herefter følger Jimi Hendrix, U2, Van Morrison, Mink DeVille, The Clash, The Doors, Bob Dylan, Little Feat, Stevie Winwood, Tom Waits, Robert Palmer, Van Halen, Chris Isaak, Toto, Madness, The Byrds, Low, Slowdive, Bo Diddley, Pink Floyd, Destroyer, Al Di Meola, Kaiser Chiefs, Mike Oldfield, Gene Clark, Harry Nilsson (den spanske udgave af ‘Without You’!), Megadeth, Jeff Beck og Elvis Presley! Bonus nummeret er ‘Gravias Por La Musica’ med ABBA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s