Nedtælling til det spanske grand prix

Det spanske grand prix kører fra den 10. til den 12. maj i år. Det blev kørt første gang i 1951, hvor legendariske Fangio fra Argentina vandt. Det blev kørt første gang på den nuværende bane i 1991, hvor Nigel Mansell vandt. Han vandt også året efter og havde tidligere vundet på banen i Jerez, der stadig anvendes til test. Lewis Hamilton vandt sidste år og har i alt vundet to gange. Max Verstappen vandt i 2016 og af de nuværende kørere har både Sebastian Vettel, Fernando Alonso og Kimi Raikkonen vundet på banen. Men kan du huske hvem der vandt i 2012?

Og hvad der sket bagefter!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s