Hamilton virker afslappet i Singapore, men det er sikkert fordi at Ricciardo har taget favoritrollen denne gang

Af Ronnie Rocket i Marseille

Det var en meget afslappet Lewis Hamilton vi så til pre-race pressemødet i Singapore. For første gang i denne sæson er han ikke favorit til at vinde løbet. Mercedes Power kan formentlig ikke udkonkurrere Red Bulls downforce og australske Daniel Ricciardo er typisk meget stærk på den asiatiske aftenbane, så vi har en helt ny favoritrolle denne gang.

Franske Renault er i øvrigt på jagt efter Ricciardo til næste sæson.

Der sker en hel del i kulisserne for tiden og det hele er et dominospil, der er sat i gang af McLarens motor skifte fra Honda til Renault. Foreløbigt betyder det tilsyneladende at Alonso bliver hos McLaren. Toro Rosso ser ud til at blive det nye Honda team. Her skifter lynhurtige Carlos Sainz dog til Renault. Der er således et større shake-up i gang, der vil foregå over to sæsoner. Den første med motor-rokade. Den anden med kører-rokade, når kontrakterne udløber hos begge Red Bull stjernerne. Verstappen ryger nok til Mercedes og Ricciardo til Ferrari, hvor han bliver team kammerat med Vettel igen. Det er i hvert fald det mest sandsynlige scenarie.

Det helt store spørgsmål er om Lewis Hamiltons kontrakt bliver forlænget.

Her er vores bud på et Singapore podium inden FP sessions:

1. Ricciardo
2. Vettel
3. Verstappen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s